25 d’abril 2005

Com podeu veure, sap clapar

No sabem encara si és un miratge, però se’ns obre al davant una perspectiva bastant prometedora: clapa com un angelet. La qüestió és veure si la promesa és manté. No és que decideixi fer les fotos sempre que dorm: és que, si no menja, dorm.

Hem afegit dues fotos més.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em recorda en Pol niuman a una de les primeres pel·lícules "Marcado por el odio", amb els guants de bossejador (peucs) posats.
Ara, de bon de veres, és clavat a na Maria i a son pare en algunes fotos, de sa mare no tenc referències d'aquesta etapa.
Enhorabona i salut per tots.
APAG

Anònim ha dit...

Però per el que veig, també sap plorar. I quan el fa, ho fa fort o no, em deman.
Vos escric per enviar-hos moltes besades de part de tota sa familia, com encara no tenim internet ho faig des de la feina, en un petit descans que me agafat, ahir vos voliem telefonar, però na Maria ha tengut febre des de abans d'ahir i se va quedar clapada molt prest i sa mare va anar a fer es dinar per avui perque ara fa feina a Sencelles i els mitj dies no hi hes i no ho pot fer.
De la meva feina nomes dir-vos que per ara `m'està sortint més bé del que m'esperava, fins i tot a vengut en Lluís Palma de Tv3 i ell farà els primers dies en directe i jo el cap de setmana. Bé vos deix que hem de fer un altre zero i he de ser-hi. Adeu i besades