16 d’octubre 2008

Un mes d'escola

En Pol ja fa un mes que fa la seva jornada a l’escola. En general no ha tengut gaires problemes d’afaptació, llevat del menjador. Li vàrem estalviar de quedar-s’hi durant els primers deu dies, però després ja s’hi ha hagut de quedar. I no li ha agradat gaire. No és com a l’escoleta. Allà dinaven a la mateixa aula, amb la tutora. Aquí van al menjador i no hi ha la tutora; hi ha gent que no coneix de res, i més gent.

Al principi no deia res, però a la tercera setmana ja va començar a dir que no volia anar a escola, perquè no li agradava el menjador. Si li demanàvem per què, ens deia que hi havia massa «cuineres».

Vàrem passar uns quants dies de llagrimetes a l’hora d’anar a dinar, però a poc a poc sembla que ho ha anat acceptant,

Tant de bo no ho hagués d’acceptar...

2 comentaris:

albonsmontero.blog ha dit...

ja veig com van les obres, encara dormiu tots al dormitori den Pol.
Encara no vos pujau per les parets. Esper que us acabin aviat, però amb això de la crisi no se si van a fer més via o el contrari.
Xavier, hauries d'explicar com van les fotos, hem perd i no ho acab d'entendre com anirà quan estigui acabat.
Tomeu

Xavier ha dit...

Bé, tots a l'habitació den Pol, ja no hi dormim, normalment. Ens dividim entre l'habitació den Pol i el sofà.
Esperam que aquesta setmana acabaran: demà vénen a instal·lar el vidre del bany i els estiradors de les portes de vidre del vàter i del vestidor, i a l'horabaixa els pintors per donar la darrera mà al bany.
Si no en teníem prou amb les obres entre setmana, entre ahir i avui hem desmuntat el despatx per pintar-lo del mateix color que el passadís (com que hem eliminat la porta que separava el despatx del passadís, ara és un espai continu i, per tant, el millor era que tengués tot el mateix color).
Quan estigui tot acabadet (o gairebé tot) ja miraré de fer un reportatge comentat, o qualque cosa...